Practica nu-i efemeră,e un pas in carieră!
POSDRU/161/2.1/G/141118

Inapoi la noutati


Timisoara Startup Kids 9 aprilie 2015 Antreprenorii de maine


Echipa Timisoara Startup Hub impreuna cu Asociatia Jump organizeaza evenimentul "Timisoara Startup Kids" in data de 9 aprilie 2015, incepand cu ora 18:00, in salile de conferinte ale City Business Centre. Aflat la cea de¬a cincea editie, acesta are ca scop cresterea interesului tinerilor fata de antreprenoriat, in general, si fata de cel din domeniul tehnologiilor IT si al industriilor creative, in special. Ca si in cazul editiilor anterioare, elevii, studentii si tinerii absolventi participanti la "Startup Kids" vor avea ocazia de a interactiona direct cu antreprenori locali de succes, de la care vor descoperi detalii legate de fondarea si dezvoltarea unei afaceri relevante, fie prin caracterul global al serviciului (Andrei Firoiu/Oblico), fie prin focusul pus pe calitatea si autenticitatea produselor (Traian Bugescu/Prospero), fie prin valorificarea rezultatelor cercetarii in domeniul tehnic (Valentin Muresan/Movidius).

La acest eveniment cu acces gratuit sunt asteptati peste 100 de elevi, studenti si tineri absolventi interesati de a¬si deschide noi orizonturi, de a gasi noi modele si suport informational pentru a¬si construi si dezvolta propriile vise.

"Cei care pot imbunatati substantial mediul de afaceri local al anului 2025 sunt inca in licee si facultati. Noi incepem sa ii inarmam de pe acum cu instrumentele, cunostiintele si atitudinile necesare pentru succes!", spune Radu Ticiu, CEO Timisoara Startup Hub, in calitate de organizator Startup Kids. Iar Alina Bunei, CEO & Founder Jump Out, transmite: "Cred in modelele profesionale si in valori, pentru ca acestea ne influenteaza calitatea vietii. In cadrul acestor evenimente oferim liceenilor si studentilor noi contexte de invatare, care sa le ofere sansa de a cunoaste oameni de succes care si¬au materializat pasiunea, produc schimbare si reprezinta resurse importante pentru comunitate."