Practica nu-i efemeră,e un pas in carieră!
POSDRU/161/2.1/G/141118

Inapoi la noutati


Fabrica de antreprenori


In perioada 24 - 27 aprilie 2015 are loc in Timisoara, unul dintre cele mai complexe programe de antreprenoriat si dezvoltare personala din Romania: Fabrica de Antreprenori. Fabrica de Antreprenori este adresat tinerilor cu varsta maxima de 26 ani, cu potential antreprenorial si dornici de evolutie.

“Trainerii” sunt de fapt oameni de afaceri cu experienta practica, cu afaceri profitabile si responsabile din diferite domenii de activitate, de la mici antreprenori la multi-milionari. “Peste zece antreprenori vor impartasi cunoasterea lor, teorii de business filtrate de experienta, valorile lor, metode de lucru si perspectiva proprie asupra vietii si familiei. Scopul este dezvoltarea de antreprenori armoniosi, prosperi, integri pentru care afacerea este frumos integrata intr-o viata echilibrata care ii reprezinta”, spune Ecaterina Lungu, manager de program Fabrica de Antreprenori.

Participantii vor petrece sapte zile intense, intr-un program transformational, alaturi de antreprenori practicieni din domenii variate. “Practica, actiune, practica. Afacerile se intampla in actiune, ajustam pe parcurs ce nu planificasem. E ca un muschi pe care il antrenezi, sunt sinapse noi de antreprenor ce se creaza si la un moment dat se produce click-ul. E valoros sa incepem cat mai tineri. Cu mine au fost generosi cativa oameni la inceput, este placut sa dam mai departe”, a mai spus Tiberiu Filip, fondatorul Fabricii de Antreprenori. Unic este faptul ca pe langa zilele de training, Fabrica de Antreprenori inseamna pentru participanti initierea in afaceri reale prin aplicatiile practice la care sunt provocati. Cea mai inspirata initiativa antreprenoriala va primi premiul de 2.000 lei!

Cursul este gratuit pentru persoanele selectate sa participe, existand doar o taxa simbolica de inscriere. Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri persoanele doritoare pot accesa site-ul http://www.fabricadeantreprenori.ro/evenimente-si-inscrieri/Aceasta este a 12-a editie a Fabricii de Antreprenori, reunind pana in prezent peste 550 de absolventi.

Evenimentul se desfasoara pe parcursul a 4 zile intense in care participantii trec prin sesiuni speciale de dezvoltare si training cu accent pe:

  • Dezvoltare personala si Optiuni in cariera
  • Puterea Subconstientului
  • Stiinta, spiritualitate si constiinta
  • Practici antreprenoriale
  • Crearea unui Business Plan
  • Intalniri directe cu antreprenori autentici
  • Business aplicat
  • Concurs de Plan de Afaceri