Practica nu-i efemeră,e un pas in carieră!
POSDRU/161/2.1/G/141118

Inapoi la noutati


Anunt activitati


Dragi studenti, avem deosebita placere sa va invitam sa participati in perioada 16-18 martie 2015 la activitati ale proiectului POSDRU 141118 care speram noi sa prezinte un real interes pentru dvs. Luni, 16 martie, sala A01, incepand cu ora 9.30 sunteti invitati sa participati la o intalnire cu antreprenori de succes si angajatori de renume. Veti avea posibilitatea sa aflati cat mai multe dintre secretele reusitei in afaceri de la cei care chiar au reusit, si au reusit in domeniul in care dvs va pregatiti. Totodata veti sta de vorba cu angajatori de renume, atat pe plan local cat si international care vin la intalnire in mod special sa va ofere informatii despre stagiile de practica disponibile in cadrul organizatiilor pe care le reprezinta si despre oportunitatile de cariera pe care companiile respective le ofera.

Pentru a participa, apreciem mult o confirmare scrisa la http://doodle.com/tr88ppkiy7u8k6rq

Dintre speakeri au confirmat deja prezenta dl Adrian Pica si dl Radu Ticiu si in curand vom avea si alte confirmari pe care vi le vom comunica cu proxima ocazie. Programul final al sesiunii va fi afisat pe siteul proiectului www.carierait.uvt.ro cel mai tarziu joi 12 martie 2015.

Totodata, in cele de urmeaza, gasiti programarea sesiunilor din sfera abilitatilor softskills si a prezentarii pe piata muncii

Salile la care se vor desfasura sesiunile softskills vor fi comunicate ulterior. Va asteptam cu drag la evenimente, apreciind totodata inscrierile pe doodle (pentru o buna organizare a sesiunilor) si seriozitatea dvs vis-a-vis de inscrieri.