Practica nu-i efemeră,e un pas in carieră!
POSDRU/161/2.1/G/141118

Stagii de practica disponibile


Truth or Dare! Software Developer Job!

Descriere companie:

Domenii de activitate: Resurse umane / Psihologie

Industrii: Prestari servicii

Departamente in care recruteaza: Cercetare - dezvoltare, IT Hardware, IT Software, Internet / e-Commerce

 

Orase de activitate: Timisoara

 

URL/WEBSITE Companie: www.amwestjobs.eu

 

 

Candidatul ideal:

Truth or dare! Adevar sau Provocare!

Iti prezentam oportunitatea de a lucra intr-un mediu nou, creativ si care cu siguranta iti va dezvolta si mai mult capacitatile si abilitatile de pana acum. Ai sansa de a lucra alaturi de colegi experimentati la proiecte inovatoare, tehnologii de ultima ora, pentru clienti din mediul international.

Nu ne crezi? Atunci aplica CV-ul tau si te vom invita la o intalnire.

Companie romano-americana din Timisoara, care dezvolta solutii software pentru diferite industrii isi mareste echipa de programatori cu urmatoarele pozitii:
• C#.Net Software Developer
• C# Developer
• C/C++ Embedded Software Developer
• C/C++ Software Developer

 

Descrierea jobului:

Daca ai experienta de cel putin un an pe una din pozitiile de mai sus, aplica acum. Acest job are locatie fixa, se va lucra la sediul companiei, din Timisoara. Persoanele din alte orase sunt rugate sa aplice doar daca sunt interesate de relocare.

E timpul sa lucrezi la un alt nivel, sa nu te mai plafonezi in rutina proiectelor de pana acum. Schimba ceva si vei culege si roadele muncii tale.
Cum?! Iti place unde lucrezi acum? Atunci de ce pierzi timpul citind acest anunt?

Cunosti preturile pietii IT, am putea spune ca financiar nu te retine nimic, atunci de ce sa nu faci o diferenta, ascensiunea ta in cariera nu este influentata de vechimea in munca ci de cunostintele tale.

Te provocam! Crezi ca ai ce-ti trebuie? Sau accepti adevarul…

Descrierea companiei:

A&M West Jobs – este o agenție de resurse umane din România, cu sediul în Timișoara, înființată în 2014, alcătuită însă dintr-o echipă de consultanți cu o experiență profesională de 15 ani în domeniul consultanței resurselor umane.

Clienții noștri sunt partenerii noștri. Partenerii noștri sunt Oamenii, indiferent că sunt în calitate de angajatori - companii sau în calitate de candidați și viitori angajați.

Agenția noastră oferă companiilor-clienți din mediul național și internațional servicii din cadrul domeniului de consultanță în resurse umane.

Astfel, fie că este vorba de acoperirea necesarului de personal al companiei, de restructurarea personalului sau pur și simplu de dezvoltarea și evaluarea angajaților în raport cu strategia și cultura organizațională a companiei, puteți apela cu încredere la noi.

A&M WEST JOBS înțelege nevoile pieței actuale de muncă precum și importanța resurselor umane ca forță de muncă. Prin urmare agenția noastră sprijină drepturile și șansele tuturor candidaților de a munci și a-și dezvolta o carieră, prin oferirea oportunităților de angajare atât la nivel național, pe teritoriul României, cât și la nivel internațional – muncă în străinătate.

Mai mult prin gama noastră de servicii de consultanță în resurse umane, oferim tot sprijinul candidaților în procesul de aplicare la ofertele de muncă locale, regionale și internaționale precum și șanse de dezvoltare profesională prin consilierea din partea consultanților noștri privind orientarea în carieră. Noi te ajutăm să identifici profesiile care ți se potrivesc astfel încât să îți propunem ofertele specifice profilului tău care să îți asigure șansa spre o carieră profesională stabilă și ascendentă.

Serviciile noastre:

Headhunting

• Definim împreună nevoile companiei dumneavoastră. • Stabilim cu participarea dumneavoastră datele ce definesc profilul căutat. • Inițiem căutarea directa utilizând resurse variate. • Oferim consultanță în derularea procesului de headhunting.

Recrutare și selecție • Oferim acces la o rețea consolidată de canale de recrutare și o bază de date actualizată. • Oferim consultanță în construirea profilului candidatului, în derularea procesului de selecție și integrarea profesională a candidatului selectat (opțional). • Inițiem căutarea directă utilizând resurse variate. • Realizăm o selecție atentă prin abordarea profesionistă a candidaților țintă, în concordanță cu cerințele de imagine și confidențialitate ale companiei dumneavoastră. • Garantăm calitatea serviciilor noastre prin oferirea unei perioade de garanție conforme cu gradul de complexitate al poziției.

Consultanță Resurse Umane • Conceperea Ofertei de Angajare personalizată pentru fiecare poziție, respectiv pentru fiecare viitor angajat. • Întocmirea Fișei de Post pentru pozițiile din companie în conformitate cu specificul activității companiei- client. • Conceperea Contractului Individual de Muncă. • Formularea de Acte Adiționale (modificări de salariu, de funcție, clauze, delegare, detașare, schimbare a locului de munca). • Conceperea Regulamentului de Ordine Interioară/ Organizare și Funcționare.

Outplacement • Evaluarea inițială a abilităților și determinarea compatibilității cu anumite posturi. • Pregătirea pentru căutarea unui nou loc de muncă: întocmirea CV-ului și a Scrisorii de intenție. • Sprijinirea participanților în identificarea companiilor / posturilor din domeniile de activitate de interes. • Facilitarea accesului la diverse baze de date, transmiterea CV-urilor, analiza rezultatelor obținute în urma aplicărilor. • Simulări în vederea prezentării la interviul de angajare. • Orientarea către furnizori de formare / recalificare profesională.

Consiliere profesională • Evaluarea și consilierea de specialitate a personalului încadrat prin chestionare și teste (psiho-aptitudinale) • Consilierea de specialitate și consultanță profesională în carieră a candidaților - aplicanți la post: • Evaluarea și autoevaluarea personalității în vederea orientării profesionale; • Efectuarea de teste de aptitudini, dezvoltarea abilității și încrederii în sine a persoanelor în căutarea unui loc de muncă; • Instruire în tehnici și metode de căutare a unui loc de muncă și de prezentare la interviuri în vederea ocupării; • Mediere electronică; • Evaluarea inițială a abilităților și determinarea compatibilității cu anumite posturi; • Pregătirea pentru căutarea unui nou loc de muncă: întocmirea CV-ului și a Scrisorii de intenție; • Sprijinirea participanților în identificarea companiilor / posturilor din domeniile de activitate de interes; • Facilitarea accesului la diverse baze de date, transmiterea CV-urilor, analiza rezultatelor obținute în urma aplicărilor; • Simulări în vederea prezentării la interviul de angajare; • Orientarea către furnizori de formare/ recalificare profesională.

 

Aplica aici

 

Software Engineer: Senior, Middle, Junior

Descriere companie:

Domenii de activitate: Resurse umane / Psihologie

Industrii: Prestari servicii

Departamente in care recruteaza: Cercetare - dezvoltare, IT Hardware, IT Software, Internet / e-Commerce

 

Orase de activitate: Timisoara

 

URL/WEBSITE Companie: www.amwestjobs.eu

 

 

Criterii de selectie pentru acest job:

Candidatul ideal:

Senior, Middle, Junior Software Engineer
We Are Looking for Candidates Updated and Up-to-date!!!

An US technology company is now recruiting for its office based in Timisoara, intelligent minds passionate for research and development, using big data analytics.

Few people can match the profile, because we are demanding. We offer great benefits, a great salary package and we are open to candidates willing to relocate in Timisoara, but you will have to prove yourself. If you are the type of persons that develops itself continuously and you are self-taught, you might be just the person we need. We do not teach people, we are not a school, but for sure you will have all the technology you will need to develop yourself and grow higher.

We are looking for experienced candidates that know well the fundamentals of informatics sciences and think out of the box when looking for the right solution.

If you just want a well-paid job, staying at your cubicle ‘till your program is off and working on the same project for years using a 10 years old technology, please do not apply! We don’t work like that, where is passion, there is will, and we’ll make it fun!

Descrierea jobului:

What we are looking for?


Senior Software Engineer
Your profile:
• 5+ years as a software engineer
• Strong computer science fundamentals and commitment to software development best practices and code quality ( You think you have it, but will check out if you reach first at the interview)
• Coding skills in an object-oriented language such as Java or Python, Scala – mandatory
• Is a plus, a big plus and preferably for you to know: Apache stack (e.g. Hadoop, Cassandra, Lucene) , NoSQL (Cassandra, HBase, MongoDB, etc.)

You think we are demanding? Well then put yourself the most common question asked at interviews: Where do you see yourself in 5 to 10 years? Professionally, maybe still in your cubicle, in case your job still exists.

If you have less than 5 years’ experience and you still want to apply, we have MIDDLE and JUNIOR positions also, but be careful, all the above still applies even to you.

Tips to all candidates: make sure your CV is full with all the details that qualify you for this position, it would be very useful if you could grade all the tools and languages you have worked with, in the past 1 year.

Good luck!

 

Descrierea companiei:

A&M West Jobs – este o agenție de resurse umane din România, cu sediul în Timișoara, înființată în 2014, alcătuită însă dintr-o echipă de consultanți cu o experiență profesională de 15 ani în domeniul consultanței resurselor umane.

Clienții noștri sunt partenerii noștri. Partenerii noștri sunt Oamenii, indiferent că sunt în calitate de angajatori - companii sau în calitate de candidați și viitori angajați.

Agenția noastră oferă companiilor-clienți din mediul național și internațional servicii din cadrul domeniului de consultanță în resurse umane.

 

Aplica aici