Practica nu-i efemeră,e un pas in carieră!
POSDRU/161/2.1/G/141118

Inscriere grup tinta


Proiectul se adresează studenţilor facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara si ai facultăţilor de Ştiinte (specializarea Management) şi Inginerie Mecanică si Electrică (specializarea Calculatoare şi Tehnologia Informaţiilor) din cadrul Universităţii din Petroşani care vor sa-si desfasoare stagiul de practica din programa universitara in cadrul proiectului, sau care vor sa primeasca sfaturi utile de la specialisti in consiliere si orientare in cariera.

Mai multe despre care sunt avantajele participarii intr-un astfel de proiect, precum si regulamentele proiectului gasiti la rubrica Ce va ofera proiectul?

Eligibilitatea dvs tine cont de urmatoarele conditii cumulative:

  1. sa fiti cetatean al unui stat membru al Uniunii Europene;
  2. sa aveti domiciliul sau resedinta legala in Romania;
  3. sa fiti student al UVT/UPET in facultatile si specializarile amintite mai sus

Pentru inscrierea in grupul tinta este necesar sa completati urmatorul chestionar , sa-l depuneti la expertii grup tinta/sala …. si sa va inregistrati in baza de date a proiectului (mai jos).

Va multumim si va asteptam! 


Metodologia de selectie si evaluare a grupului tinta de la UVT poate fi accesata aici.

Anexa 1. Cerere inscriere (descarca aici)

Anexa 2. Model CV (descarca aici)

Anexa 3. Scrisoare de motivatie (descarca aici)

Anexa 4. Chestionar selectie (descarca aici)

Anexa 5. FORMULAR GRUP TINTA 141118 (descarca aici)

Anexa 6. Angajament pentru respectarea cerintelor proiectului (descarca aici)

Anexa 7. Declaratie pe propria raspundere privind dubla finantare (descarca aici)

Centralizator evaluare (descarca aici)

Fisa de evaluare (descarca aici)

Rezultate evaluare (descarca aici)


Odata cu inscrierea in grupul tinta, sesiunile de grup de dezvoltare personala devin disponibile pt dvs. O scurta prezentare a acestora o gasiti in tabelul de mai jos, urmand ca pe baza interesului manifestat de dvs, printr-un email, sa fiti informat din timp cand vor avea loc aceste sesiuni la dvs in oras. Ele se vor repeta de cateva ori pana la finalul proiectului, daca nu puteti participa in noiembrie 2014 (de exemplu), vor mai exista sesiuni si in urmatoarele luni ale proiectului.

ATENTIE! Va puteti inscrie la toate, unele sau niciuna dintre sesiunile de dezvoltare personala, dar pentru a intra in grupul tinta al proiectului avem nevoie de inscrierea dvs in rubrica de mai jos. Va multumim!

 

Tema

Descriere

Prezentare

1

CV-ul & interviul: instrumente pentru obtinerea locului de munca dorit

Peste 90% dintre aplicanti sustin ca-si fac CVul bine in timp ce peste  90% dintre CVuri „pica” la prima triere a angajatorului. Vino sa afli de la specialisti in recrutare de ce parte a baricadei se afla CVul tau si cum il poti imbunatati.

Interviul – ultimul pas pana la angajare. Merita pregatit cat mai bine sau mergem pe spontaneitate?

Vezi scurta prezentare aici

2

Eficacitate personala

Esti eficace atunci cand faci acele lucruri pe care e nevoie sa le faci si care te duc mai aproape de telurile tale. Eficacitatea înseamnă a face lucrurile bune. Sa invatam sa facem ce trebuie!

Vezi scurta prezentare aici

3

Comunicare eficienta

E foarte important ceea ce stii. Dar cel putin la fel de important este cum pui in valoare ceea ce stii si ceea ce reprezinti. Iar acest lucru il vei reusi daca vei comunica in mod eficient.

Vezi scurta prezentare aici

4

Inovare si creativitate

Creativitatea genereaza idei noi, iar inovatia pune aceste idei in aplicare. In fiecare dintre noi exista potential de inovare, trebuie sa stim cum sa-l dezvoltam si cand sa apelam la el, functie de situatie.

Vezi scurta prezentare aici

5

Lucrul in echipa

Orice proiect IT de anvergura presupune lucrul in cadrul unei echipe, si chiar conlucrarea cu mai multe echipe. Vei trece impreuna cu ceilalti participanti prin mai multe simulari, astfel incat la sfarsitul acestei sesiuni sa iti tragi singur concluziile vizavi de ce presupune lucrul de succes in cadrul unei echipe.

Vezi scurta prezentare aici

6

Management de proiect

In cursa pentru IT si succes in afaceri, atingerea termenelor limita conteaza enorm. Nu ar trebui sa reprezinte o supriza pentru tine ca project managementul este important pentru cariera ta (in IT si nu numai). 

Vezi scurta prezentare aici


Ultimul domiciliu stabil


Selecteaza cursurile la care doresti sa te inscrii: